Horoskop u ljubavi

Nazovite nas s povjerenjem

064 55 00 55

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Saznajte kakav je muškarac u ljubavnom odnosu prema podznaku

Svi znamo koji smo horoskopski znak, no većina nas ne zna koji je podznak, koji je čak i važniji od samog znaka u određivanju naše osobnosti

Ljubavni tarot - Ovan

OVAN

Voli ženstvene djevojke, samostalne i neovisne o njemu kao partneru. Iskazivanje emocija i romantike nije mu jača strana. Ovan i kada je jako zaljubljen pokazivanje neke nježnosti smatra suvišnim, pa čak i nekim oblikom slabosti. Ovnovima je izuzetno bitan fizički izgled partnerice, jer je na neki način doživljavaju kao svoj trofej. Budući da vole društvo i imaju izražen natjecateljski duh, od svoje partnerice očekuju dosta slobode. U odnosima, ako se osjećaju ugroženi ili napadnuti vrlo su tašti i tvrdoglavi pa čak i agresivni. Seks im je izuzetno bitan i odgovara mu slobodnija i senzualnija partnerica. Teško se emotivno veže, ali kada iskreno zavoli biti će vaš heroj i vođa, a vi njegova princeza. Rijetko imaju ljubomorne ispada jer i kada su povrijeđeni teško otvoreno razgovaraju o emocijama. Postaju depresivni ili čak arogantni.

Ljubavni tarot - riba

RIBA

Muškarac u podznaku ribe je vrlo osjećajan, romantičan i intuitivan. Ako se osjeća izigran ili ako nema dovoljnu podršku postaje hladan i depresivan. U tom slučaju sklon je upasti u razne ovisnosti i depresiju. U sexu su jednostavni jer im samopouzdanje nije jača strana. Partnerici rado prepuštaju inicijativu te im više odgovaraju dominantnije i samostalnije žene. Muškarac riba kada se zaljubi biti će vam uvijek na raspolaganju, odan prijatelj i ljubavnik. Ponekad zbog svoje naivnosti dobro se osjeća rastrgan između partnerice i prijatelja jer želi svima udovoljiti. Najbolje se osjećaju kada im partnerica pokazuje koliko joj znači i priznaje njegov trud.   

Ljubavni tarot - blizanci

BLIZANAC

U ljubavnim odnosima su vrlo nepredvidive prirode. Luckasti su i veselog duha. Vrlo šarmantni i komunikativni. Kod partnerice često mogu izazvati ljubomoru zbog svoje potrebe za društvenošću. Nagli su, ako se naljute brzo planu, ali se i brzo smire i nastavljaju kao da ništa nije bilo. Želite li osvojiti ovog muškarca morate upotrijebiti malo ženstvenosti, ali i tajnovitosti. Ovaj muškarac voli izazove, ukoliko ste mu na prvu previše otvoreni, gubi interes. Vole duhovite i društvene žene. Skloni su flertovanju, ali kada iskreno zavole postaju odani i privrženi partneri. Odlučni su ljubavnici, vrlo maštoviti i originalni. Svjesni su u svoje glavne atribute seksipil i šarm te ih rado koriste. Privlače ga otvorene partnerice koje su spremne boriti se za njegovu naklonost.             

rak

RAK

Muškarac rak kada zavoli izuzetno je odan i iskren partner. Skroman je po prirodi i vrlo plemenit. Voli udovoljavati svojoj partnerici, ali ponekad iz vlastite nesigurnosti postaje pretjerano ljubomoran. Budući da je vrlo emotivno, osjetljiv sklon je naglim promjenama u ponašanju od velike euforije, pa do teške depresije. Vrlo su tajanstvene prirode kada su emocije u pitanju jer se boje povrijeđenosti i odbijanja, zato rado očekuju da partnerica prepozna njihove emocije prema sitnim gestama, pa često ostaju u patnji jer nisu dovoljno izravni. Ovaj muškarac traži partnericu za cijeli život jer se najbolje osjeća u stabilnim odnosima. Kada je nesretan u vezi ili braku teško se odlučuje za promjene i novi početak. Budući da nije sklon eksperimentiranju voli seks pun nježnosti i romantike., Nisu skloni avanturama jer su po prirodi vrlo senzibilni. Lako zavedu žene, ali kada vole nisu skloni flertovima, nego su usmjereni na zajedništvo i obitelj. U ljubavi su vrlo oprezni i teško se odlučuju na brak jer kada taj korak naprave žele tu i ostati za cijeli život.

lav

LAV

Ovi muškarci su vrlo hrabri i odvažni i privlače ih žene koje su spremne davati puno pažnje, zabavne, čak malo luckaste. Oni moraju biti apsolutno vođe u vezi ili braku. On je muškarac koji je vrlo tvrdoglav i ne prihvaća autoritete, već je on taj koji mora biti na tronu. Ako mu taj položaj dozvolite možete očekivati da ćete imati pravog zaštitnika koji je spreman sve učiniti za Vas i pružiti Vam život o kojem mnoge žene sanjaju. Vrlo je strastven ljubavnik i voli istraživati jer ne podnosi monotoniju. Privlače ga žene koje drže do svojeg izgleda, šarmantne, ženstvene te pomalo djetinjaste, jer on voli voditi brigu o vama, te mu to na neki način morate dozvoliti. Ljubomoran je i nikako Vas ne bi mogao dijeliti s drugim, pa čak i da se nađe u toj situaciji, vrlo teško podnosi taj položaj ima jak ego.

djevica

DJEVICA

Ovi muškarci vole duboke i iskrene odnose. Nisu previše skloni romantici i izljevima ljubavi, ali se uvijek u teškim trenucima možete osloniti na njih. Mana im je da često previše važnosti pridodaju sitnicama. Najbolje se osjećaju uz razumne i stabilne žene koje nisu  sklone dramama. Skloni su nepovjerenju i imaju velik strah od gubitka partnera tako da su vrlo emotivno zatvoreni. Potrebno je puno vremena da se emotivno otvore, pa i pod cijenu da ostanu samci ne žele površne odnose. Ljubomorni su i skloni sumnji, pa često mogu biti depresivni. Ovi muškarci više biraju partnericu razumom, nego srcem. Kada zavole nisu skloni avanturama, ali ukoliko nisu zadovoljni odnosom spremni su i okrenuti novi list u životu bez puno drame. Tada mogu biti hladni i odriješiti.  Privlače ga pažljive i odgovorne žene, a ne voli  vulgarnost i sebičnost.

Kontaktirajte naše iskusne tarot majstore

Uvijek smo tu za Vas

Svakim danom

064 55 00 55

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Ljubavni tarot - vaga

VAGA

Ovog muškarca možete osvojiti ukoliko ste pomalo tajnoviti, imate lijepe manire te morate biti šarmantni i ljubazni. Oni se često lome između razuma i emocija. Bitna mu je fizička privlačnost, ali apsolutno nije dovoljna ukoliko procijeni da intelektualno niste na istoj valnoj dužini. Društveni su i imaju izražen ukus za ljepotom. Skloni su praštati, ali nikada ne zaboravljaju ukoliko ste ga iznevjerili. Često su neodlučni, pa se tako i teško odlučuju za određenu osobu. Kada nađu ženu koja fizički zadovoljava njegove visoke kriterije, a dovoljno je mudra da ga urazumi postaje odan za cijeli život. Ponekad su skloni promjenjivom ponašanju koje može utjecati i na njegov seksualni život. Nisu skloni seksu bez emocija. 

Ove osobe su konstantno u stanju zaljubljenosti, vole i bivaju voljene, ljubomorne su, i ukoliko ne uspiju izraziti osjećaje, mogu dovesti do umanjenja intenziteta emocija svojih partnera. Najčešće ih karakterizira i mladalački izgled.

Ljubavni tarot - škorpion

ŠKORPION

Ovi muškarci traže partnericu sa kojom će se moći čvrsto emotivno povezati. Zbog svoje senzibilnosti skloni su promjenama ponašanja. Dok ne osjete potpunu vašu privrženost, dobrotu i razumijevanje vrlo su tajanstveni. Izrazito su ljubomorni što pokušavaju vješto sakriti jer ne žele da ih se doživljava sebičnima. Kada se osjete izdanima postaju hladni ili provokativni. Potrebno im je puno pažnje i stalnog dokazivanja da su vam oni na prvom mjestu. Često mijenjaju mišljenja i raspoloženja što ih čini zahtjevnim partnerima, međutim ukoliko se osjećaju sigurni u vašu ljubav i imaju punu vašu podršku spremni su i puno dati. Ovi muškarci se samo naizgled čine mirni u povučeni jer u njima se zapravo krije velika strast. Ukoliko ih iznevjerite skloni su strpljivo i mudro čekati da vam nanesu bol koju su oni osjetili. Teško praštaju i ukoliko to i učine budite spremni da će te svoju predanost i ljubav morati dokazivati godinama. Najbolje se slažu sa ženama koje su majčinski nastrojene, predane obitelji, mirne i nenametljive prirode.   

strijelac

STRIJELAC

Ovaj muškarac u ljubavnim odnosima daje sve ukoliko pronađe partnericu koja je dovoljno mudra i razumna da ne guši njegov slobodni duh. Ne pripada kategoriji ljubomornog i posesivnog muškarca, ali ako se uvjeri da u vašem životu nije prvi i jedini apsolutno to ne oprašta. Zbog svojeg neodoljivog šarma i vesele naravi magnet je za žene, koje se rado nađu u njegovom društvu. To im ponekad može stvoriti problem u vezi ili braku, ali nisu oni krivi što ih žene vole. Ovi muškarci su iznimno društveni i slobodno umni. Vrlo je aktivan, stalno u pokretu. Kada voli vrlo je zaštitnički nastrojen prema partnerici i svojoj obitelji spreman vas je obasipati sa pažnjom, biti vam oslonac samo ako prihvatite njegovu aktivnu i društvenu prirodu. Voli komplimente i očekuje da ga prihvatite sa svim manama i vrlinama jer od ovog muškarca očekivati da se mijenja i nije baš poželjno. Više mu odgovaraju žene koje vode bogat društveni život, aktivne i nesklone ljubomornim ispadima.

Ljubavni tarot - jarac

JARAC

Ovaj muškarac traži partnericu koja je u potpunosti odana njemu. Bilo kakva koketiranja ne dolaze u obzir. Vrlo je ambiciozan i sklon stvarati i graditi pa je svakako  muškarac pored kojeg se materijalno možete osjećati sigurna. Izrazito je ljubomorne prirode i prijevaru ne oprašta. Vrlo je moralan, pošten, iskren i odgovoran pa i od partnerice očekuje iste moralne vrijednosti. Teško se emotivno otvara, te djeluje vrlo hladan čak kada je i zainteresiran za vas. Njegovu naklonost možete prepoznati prema diskretnim pogledima, nikako nije tip koji će vam opušteno i spontano pokušati priči. Tek ako procijeni da neće naići na vaše odbijanje postepeno će se otvarati. Ponekad su pretjerano sumnjičavi i ljubomorni što može narušiti odnose. Odgovaraju im žene kojima je jača strana ona intelektualna, te koja dijeli iste moralne i tradicionalne vrijednosti kao i on sam. Tvrdoglav je i teško popusta kada nešto naumi. Ukoliko imate usađene čvrste moralne  vrijednosti ovaj muškarac je idealna partner za vas.

Ljubavni tarot - vodenjak

VODENJAK

Ovaj muškarac je magnet za žene. Veliki je humanitarac, pošten u odan kao prijatelj. U ljubavnim odnosima izuzetno poštuju svoju slobodu, ali nisu skloni ljubomori pa mu odgovaraju žene slobodnijeg duha. Seks i emocije ne povezuju tako sa su skloni eksperimentiranju i avanturama. Ovi muškarci su vrlo komplicirane naravi jer teško pokazuju emocije. Više im prevladava razum nego srce. Teško se emotivno vežu za ljude pa im taj dio prirode stvara barijeru za neku dublju emocionalnu povezanost. Od partnerice očekuje da dijeli iste interese kao i on te prije svega  jedan prijateljski oslonac i odnos. Ovaj muškarac najviše od svih znakova poštuje žene, ali nije tip koji kada se zaljubi gubi glavu, nije sklon lažnim laskanjima nego možete biti sigurne ako vas on pusti u svoj život da je iskren, direktan i nesklon davati lažna obećanja . Ovi muškarci teško se vežu, pa često dugo ostaju samci pa čak i usamljeni.      

bik

BIK

Ovog muškarca možete osvojiti ukoliko ste pomalo tajnoviti, imate lijepe manire te morate biti šarmantni i ljubazni. Oni se često lome između razuma i emocija.  Bitna mu je fizička privlačnost, ali apsolutno nije dovoljna ukoliko procijeni da intelektualno niste na istoj valnoj dužini. Društveni su i imaju izražen ukus za ljepotom. Skloni  su praštanju, ali nikada ne zaboravljaju ukoliko ste ga iznevjerili. Često su neodlučni pa se tako i teško odlučuju za određenu osobu. Kada nađu ženu koja fizički zadovoljava njegove visoke kriterije, a dovoljno je mudra da ga urazumi postaje odan i vjeran za cijeli život. Ponekad su skloni promjenjivom ponašanju koje može utjecati  i na njegov seksualni život. Nisu skloni seksu bez emocija.        

Zajedno ćemo pronaći rješenje svih Vaših problema!

Ako imate pitanja o ljubavi, zdravlju ili financijama

nazovite nas

064 55 00 55

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Horoskop u ljubavi
Horoskop u ljubavi
Horoskop u ljubavi
Tarot ljubav
Tarot ljubav