Za proricanje budućnosti

Nazovite nas s povjerenjem

064 55 00 55

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Tarot ljubav - vidovitost

Vidovitost

Vidovitost je vjerovanje u sposobnost nadosjetilnog opažanja i pronicanja u prošlost ili budućnost. Ta paranormalna sposobnost, omogućuje viđenje osoba i događaja koji su prostorno i vremenski udaljeni. Jedan od najpoznatijih vidovnjaka bio je francuski prorok Nostradamus koji je svoja zapažanja o budućnosti zapisao u djelu Centurije. Zastupnici vjerovanja u vidovitost vjeruju da je točno predvidio brojne događaje, pa i vlastitu smrt koja se dogodila 01.07.1566. godine.
Život svakog čovjeka isprepleten je različitim iskustvima, događajima i situacijama. Način na koji treba prepoznati što se krije iza prepreka i ograničenja, vodi nas često do vidovitih ljudi. Mudraci, proroci, mistici, vidovnjaci bili su poznati još od davnih vremena po predviđanju različitih događaja i prenošenju posebnih poruka kroz vizije. Vidovnjaci uvijek jasno pokazuju kakav je naš sudbinski put. Međutim, ujedno ovdje je uvijek prisutna težnja da se sazna više, što sve otkriva vidovitost i vidovnjaci: duhovni put i kako dalje? Što znači vidjeti budućnost, biti sposoban čitati auru osobe, moći doprijeti do onih informacija koje su nedostupne našim uobičajenim čulima koristeći šesto čulo?
Vidovitost je zapravo vrlo jako razvijena intuicija dovedena do savršenstva.
Intuicija je sposobnost znati/naslutiti što se dogodilo u prošlosti, što će se dogoditi u budućnosti ili pak što se događa negdje drugdje gdje nismo fizički prisutni.
Ona je čovjekovo unutarnje vodstvo koje mu pomaže na putu ka prosvjetljenju. Vidovita osoba vješto se koristiti raznim medijima proricanja poput tarota, runa i slično, te taj način može drugim osobama prenijeti poruke, dati savjete ili pak odgovoriti na njihova pitanja.

Zajedno ćemo pronaći rješenje svih Vaših problema!

Ako imate pitanja o ljubavi, zdravlju ili financijama

nazovite nas

064 55 00 55

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min

Ljubavni tarot - vidovitost
pexels-miriam-espacio-2694040
pexels-anete-lusina-4790590 (1)
Tarot ljubav
Tarot ljubav